Mogen wij ons voorstellen?

P.S.V. de Hoefslag is een ruitervereniging die opgericht is in de jaren vijftig. Onze thuisbasis is manege Hooijen gelegen aan de Broekstraat 9 in Tilburg in het agrarisch natuurgebied de Moerenburg. Ook de manege is al van oudsher bekend in Tilburg en sinds 1957 heeft de heer C. Hooijen zijn manege in de Moerenburg en is ook de vereniging daar opgericht. Voorheen was de manege gevestigd in de Tilburgse Lanciersstraat.

Wij als vereniging hebben de luxe hier in deze gemoedelijke en gezellige manege thuis te zijn, midden in het mooiste stukje natuur van Tilburg vanwaar je mooie buitenritten met je paard kan maken naar de bossen van Oisterwijk.

Onze vereniging heeft als doel mensen bij elkaar te brengen die dezelfde passie hebben n.l. paarden en pony’s, en te leren op een eerlijke en goede manier met deze edele viervoeters om te gaan, dit in nauwe samenwerking met de manege.

Wij zijn een ruitervereniging die niet prestigegericht is, maar gericht is op degelijkheid, zoals het op een juiste manier aanleren van het berijden en omgaan van paard en pony. Maar zeker zo belangrijk dit met rust en geduld te kunnen doen.

Als bestuur van P.S.V. de Hoefslag streven wij er naar een vereniging te zijn, waar leden en ouders van onze juniorleden meedenken en meehelpen met het organiseren van wedstrijden en andere activiteiten.

Wij hebben nu een ledenbestand van ruim 125 leden, iets waar we best trots op mogen zijn!

Hebben wij uw belangstelling gewekt ? Loop dan eens even binnen bij de manege of mail het secretariaat. Hier krijgt u alle informatie die u hebben wilt. De vereniging is laagdrempelig evenals de manege, we verwachten niet van u of van uw kind een topruiter te zijn.

Plezier en gezelligheid is bij ons zeer belangrijk.

Tot ziens bij P.S.V. de hoefslag en/of manege Hooijen.

Het bestuur

Voorzitter                    Joost Bok

Penningmeester        Corina Rokven

Secretaris                   Nick Rokven

Bestuurslid                Suzanne Hooijen-bok

Bestuurslid                Regina van Dorst

Bestuurslid                Laura Berkers

Secretariaat P.S.V. de Hoefslag

Prinses Beatrixstraat 70

5061 TR Oisterwijk

E-mail secretariaat@psvdehoefslag.nl

De voordelen

Waarom ruiters en hun paarden kiezen voor ons

Wij zijn een ruitervereniging die niet prestigegericht is, maar gericht is op degelijkheid, zoals het op een juiste manier aanleren van het berijden en omgaan van paard en pony.

20

Prachtige paarden

32

Ruiters

60

Jaar ervaring

145

Leden